Kiitos kaikille blogiani lukeneille - lukijoiden määrän kasvu innostaa minua etsimään ja kokeilemaan reseptejä - vain hyvät ja toimivat reseptit kirjoitan muistiin. Itselleni tämä blogi toimii reseptivarastona ja oppimisen välineenä - yhteistyössä muiden kanssa opin kaiken aikaa uutta. Kirjoittaessani joudun myös etsimään tietoa, tarkistamaan ja täydentämään asioita ja opin samalla uutta.
Olen sekä leivonnassa että ruoanvalmistuksessa innokas kokeilija ja on ihanaa, että myös mieheni ja perheen nuoret aikuiset ovat kiinnostuneita resepteistä ja uusista makuelämyksistä. Vuosien varrella minulle on kerääntynyt hyväksi havaittuja reseptejä, joita myös mielelläni jaan.
Olen sekä leivonnassa että ruoanvalmistuksessa innokas kokeilija ja on ihanaa, että myös mieheni ja perheen nuoret aikuiset ovat kiinnostuneita resepteistä ja uusista makuelämyksistä. Vuosien varrella minulle on kerääntynyt hyväksi havaittuja reseptejä, joita myös mielelläni jaan.
Tässä uudenvuodenaaton pikkusyötävää kahdelle leffaillaksi. Tein katkarapuleipiä, siemenleipäkuppeja kylmäsavulohitäytteellä, ruisnappeja porotäytteellä ja ihania uunipunajuuria vuohenjuustotäytteellä ja itse keitetyllä makusiirapilla sekä vielä dumlesuklaa- kuppikakkuja appelsiinikuorrutuksella. Maistui hyvältä ja monet näistä voi valmistaa etukäteen. Ehkä idea pikkusyötävistä tuli Eestin juhlatavoista tai sitten Lontoon bussikiertoajelusta - bussin yläosa oli täynnä makeilla ja suolaisilla pikkupaloilla katettuja pöytiä.
Ensi vuonna aion hyödyntää kokemuksiani blogikirjoittamisesta työssäni - aloitamme leivontabloggarikurssin nuorille. Uutta on myöskin Unelmakakkujen leivontalähettiläs-yhteistyö - blogini kautta voi jatkossa tilata italialaisia hyvälaatuisia leivontatarvikkeita alennuksen kera.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: