Joulun tavallinen jälkiruoka kakkukahvien lisäksi on luumurahka. Netissä kyseltiin eilen, mitä muuta voisi tarjota. Ensimmäisenä mieleeni tuli pannacotta, mutta ryhdyinkin sitten tuumasta toimeen ja kokeilin mangorahkaa passionkastikkeella.
Mangorahka
1 tlk mangorahkaa
1 dl vatkattavaa vaniljakastiketta
Vähän sokeria
1 dl vatkattavaa vaniljakastiketta
Vähän sokeria
Vaahdota vaniljakastike, sekoita se vatkaimella vaniljakastikkeeseen. Mausta ja maista. Jos tahdot voimakkaamman mangon maun, paloittele tai soseuta mangoa joukkoon. Kaada oäälle passionkastike ja koristele annos.
Passionkastike
2 passionhedelmää
1/2 - 1 dl appelsiinitäysmehua
1/2 dl tomusokeria
(Halutessasi kiisselimäisempää lisää 1 tl perunajuhoja)
1/2 - 1 dl appelsiinitäysmehua
1/2 dl tomusokeria
(Halutessasi kiisselimäisempää lisää 1 tl perunajuhoja)
Laita kaikki aineet kattilaan, kuumenna sekoittaen. Jäähdytä kastike. Kaada se rahkan päälle. Voit laittaa pinnalle vielä paloiteltuja pistaasipähkinöitä.
Tämä oli herkullista!
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: