Päärynäkakun leivoin maistiaisiksi 21.2. pidettävään ravintolapäivään, jonne tahdon kehitellä vähän uusia reseptejä. Tänään saunailtana kävi nuorimman tuttären perhe koemaistamassa kakkua ja kinkkusarvia.
Olen ihaillut ystävien ja tuttavien ravintolapäiväpuuhia ja nyt päätin uskaltaa itsekin. Pohdin kovasti, missä tavoittaisin asiakkaita kahvilaani ja neuvottelut ovatkin nyt käynnissä. Tyttäret lupautuivat leipomaan ja myyntiavuksi ja mies lupautui pullakuskiksi - tosi asiassa emme leivo pullia, vaan teemme kakkuja ja suolaista syötävää kahvilaan. Myyntiin tulee myös kakunkoristeita ja jakoon kakkukoristekursdien aikataulu. Innostavaa puuhaa siis suunnitteilla pikku jännityksen myötä!
En kirjoita tämän kakun ohjetta, koska tahdon vielä vähän kehitellä ja muuntaa sitä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: