Olen oppinut paljon niin leipomisesta kuin bloggaamisesta, olen saanut uusia ystäviä ja olen päässyt matkustamaan tämän harrastuksen puitteissa. Matkoilla ja kotimaassa olen tutustunut erityisesti eestiläisiin leipureihin ja bloggaajiin, joiden taitoja arvostan ja on kiinnostavaa nähdä vähän erilaista lähestymistapaa leivontaan, mitä Suomessa on. Olen päässyt monien hyvien kouluttajien kursseille ja minulle on avautunut mahdollisuuksia oppia uutta arvostettujen ja kokeneiden leipureiden opastamana - voin siis olla hyvin tyytyväinen ja iloinen! Leipuriystävistä on syntynyt tukiverkko - saan aina nopeasti neuvoja tarpeen vaatiessa. Vuodessa on tapahtunut siis todella paljon! Kiitos kaikille teille, olette tuoneet paljon iloa elämään!
Voin sanoa rehellisesti, että tämä 14 -vuotiaana alkanut intohimo leipomiseen on jatkunut läpi elämän ja vain vahvistunut. Erityistä iloa tuottaa se, että osa lapsistani on kiinnostunut samasta harrastuksesta ja myös lapsenlapseni ovat innokkaita leipomaan. Aloitinkin blogin ajatuksella tallentaa itselleni ja lapsilleni leivontaohjeita, kun se suunnitelmissani ollut "meidän perheen keittokirja ja rakkaat ohjeet" -projekti ei koskaan toteutunut. Tuosta suunnitelmasta blogin pitämisen tarkoitus kyllä laajeni! Tarkoitukseni on kokeilla bloggaamista työpaikallakin nuorten kanssa ja työssäni voin muutoinkin jakaa nuorille kokkaajillle tietoja ja taitoja ja kuulen myös, mitä he ovat leiponeet kotonaan.
Kiitos myös kaikille tekstejäni lukeneille ja ohjeita käyttäneille, kiitos kannustavista kommenteista ja kiitos ravintolapäiviin osallistuneille - on ollut hienoa suunnitella tarjontaa ja leipoa kerralla suuret määrät vähän ehtimisen ja ajoituksen raja-aitoja testaten. Tyttäreni on leiponut kanssani ravintolapäiviin ja ihailen hänen persoonallista otettaan ja osaamistaan, on kiva tehdä ja kehitellä leivonnaisia yhdessä. Muut lapseni ja vävyt ja lapsenlapset ovat jakaneet mainoksia ja maistelleet ja arvioineet tuotoksia. Tärkeä kiitos myös miehelleni, joka aina kannustaa ja rohkaisee ja maistelee työni tuloksia!
Aloitin keväällä kakkukurssien pitämisen - on ollut mukavaa ja opettavaa kokoontua leipomisesta innostuneiden ihmisten kanssa yhdessä opettelemaan asioita. Kotikeittiööni, jossa kurssit pidän, sopii vain muutama henkilö kerralla, aiheesta ja tilan tarpeesta riippuen. Kaikkea tätä on tarkoitus jatkaa syksyllä ja olen innokas oppimaan itsekin aina vaan parempaan tulokseen pyrkien.
Kiitokset vielä ja ihanaa, aurinkoista kesää kaikille!
Sain juuri tiedon, että Lakko ja Herba-kakkuni oli eksynyt tv-ohjelman kuvaboksiin - se kakku oli lapsenlapsen toivomuksesta tehty. Näiden brändien suhteen pitäisi olla kovinkin tarkka, mitä saa julkaista, toivon, että tuo kakku oli vain hyvää mainosta pienen pojan ihanteille! Sain myös viestin tarkalta lukijalta, että tuo 20 000 tarkoittaa todella vain sivua klikanneita, ei googleryhmiin kuuluvia seuraajia - ei huolta, kivaa, vaikka samat ihmisetkin useammin lukevat blogia ja hienoa jos ohjeille on käyttöä.
Mitä kautta sulla on 20 000 seuraajaa? Bloggerissa ainaki neljä? Vai tarkotatko sivulla käyneitä?
VastaaPoistaKiitos Lotta tarkkuudestasi, tuo 20 000 voi todella olla muutaman saman ihmisen klikkauksia ja on todella pieni luku verrattuna suosituimpiin blogeihin - kivaa ja innostavaa kuitenkin seurata blogin käyttöä ja suosituimpien kakkublogien listaa - siellä onkin paljon arvostamieni esikuvien blogeja :) - linkki niihinkin blogini sivussa
VastaaPoistaOnnittelut, Päivi :) Bloggaaminen on antoisaa ja koukuttavaa!
VastaaPoistaKiitos.. ensiaskeleita sukkasillaan vasta otan verrattuna moneen muuhun... mutta jokainen ne ensiaskeleetkin läpi käy bloggerina :)
VastaaPoista