Leivon tavallisesti juustokakun pohjan itse, mutta olikin nopeaa ja kiva kokeilla juustokakkua keksimurupohjalla. Ohje oli kesäkuun 2016 Yhteishyvässä, tein ohjeesta puoli annosta irtopohjavuokaan. En laittanut marjoja juusto-munamassan joukkoon, vaan jäähtyneen kakun päälle.
Täytteeseen tuli juustomassan päälle ranskankerma, joka kaunisti valmiiseen kakkuun valkoisen ja tasaisen pinnan.
Paistoin keksipohjaa uunissa noin 5 min. Juusto-munamassaa kypsensin 30 min ja ranskankerman lisäämisen jälkeen kakku oli vielä uunissa noin 5 min. Jäähdytys ja mansikat ja kiille päälle niin siinä se on .
Kakun päälle laitoin jäähtyneeseen kakkuun pakastemansikoita ja tein kiilteen hyytelösokerista - vähän noista mansikoista nestettä valui, vaikka hyytelösokerin olisi pitänyt se sitoa. Parempi neste-sokerisuhde reseptissä olisi tämä:
2 dl punaista mehua -kiehauta, lisää 1 dl hyytelösokeria, kuumenna, kunnes kirkastuu ja vala lusikalla jäisten marjojen päälle. Tämä oli nopea ja helppo tehdä!
Paistoin keksipohjaa uunissa noin 5 min. Juusto-munamassaa kypsensin 30 min ja ranskankerman lisäämisen jälkeen kakku oli vielä uunissa noin 5 min. Jäähdytys ja mansikat ja kiille päälle niin siinä se on .
Kakun päälle laitoin jäähtyneeseen kakkuun pakastemansikoita ja tein kiilteen hyytelösokerista - vähän noista mansikoista nestettä valui, vaikka hyytelösokerin olisi pitänyt se sitoa. Parempi neste-sokerisuhde reseptissä olisi tämä:
2 dl punaista mehua -kiehauta, lisää 1 dl hyytelösokeria, kuumenna, kunnes kirkastuu ja vala lusikalla jäisten marjojen päälle. Tämä oli nopea ja helppo tehdä!
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: