Tämän kakun värit löytyivät syksyn lehdistä, joiden väriloistoa ihailen aamuisin töihin pyöräillessäni.
Täytteenä on passionmoussea, jossa mukana trooppisia hedelmäkuutioita. Toinen mousse on vaniljainen -sopi hyvin yhteen passionmoussen kanssa, mutta vähän pirteämpää makuyhdistelmää silti jäin itse kaipaamaan.
Tein kakun vaihteeksi tavalliseen sokerikakkupohjaan. Viime aikoina olen käyttänyt tukevampaa voisokerikakkupohjaa, johon olenkin tykästynyt.
Kakun päällä on kerma-tuorejuusto-limecurd vaahto. Ja vielä yksi huomautus: Arlan ja Philadephian tuorejuustot ovat hiukan suolaisia ja minusta niin perfect! Maultaan kermavaahtoon yhdistettynä! Kokeilin nyt taas välillä laktoositonta Mascarbonea, enkä kyllä mitenkään innostunut sen mausta . Mutta makuasioista ei voi kiistellä - se elämys on katsojan mielessä ja suussa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: