Tämän pääsiäisen hitti on Jane's Patisserie kinderjuustokakun ohje - tästä puhutaan nyt! Hyvältä maistui, kakussa on pehmeän suklainen rakenne ja koristeita voi vaihdella.
Kinder-juustokakku
pohja
70 g valkosuklaata120 g digestivejä
täyte
500 g tuorejuustoa250 g eli 12 kpl Kinder Maxi -patukoita
2 dl kuohukermaa
120 g Kinder Schoko bon -suklaamunia
Sprayaa 15 sentin vuoan reuna vuokaspraylla ja aseta reuna ilman pohjaa kakkupahvin päälle tai tarjoiluastian päälle.
Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa, murskaa keksit monitoimikoneessa. Sekoita yhteen tasaiseksi ja painele vuokaan/alustalle.
Sulata Kinder Maxit miedolla lämmöllä kattilassa. Sekoittele välillä varovasti. Kun suklaa on sulanut, siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hetken aikaa.
Halkaise schoko bonit kahtia.
Sulata Kinder Maxit miedolla lämmöllä kattilassa. Sekoittele välillä varovasti. Kun suklaa on sulanut, siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hetken aikaa.
Halkaise schoko bonit kahtia.
Vatkaa tuorejuusto kulhossa tasaiseksi. Kaada jäähtynyt suklaa tuorejuuston kanssa kulhoon ja vatkaa keskiteholla tasaiseksi. Kaada sitten sekaan kerma ja vatkaa keskiteholla, kunnes seos alkaa jähmettyä moussemaiseksi. Kääntele schoko bon -puolikkaat massan sekaan. Kaada massa pohjan päälle ja tasoittele. Laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Koristele ja nauti
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: