Punajuurihummus2 isoa punajuurta
1 rkl oliiviöljyä
1 tlk kikherneitä
1 puserrettu valkosipulinkynsi
2-3 rkl tahinia
4 rkl sitruunamehua
½ dl oliiviöljyä
½ dl vettä
suolaa
mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 tlk kikherneitä
1 puserrettu valkosipulinkynsi
2-3 rkl tahinia
4 rkl sitruunamehua
½ dl oliiviöljyä
½ dl vettä
suolaa
mustapippuria
vähän piparjuuritahnaa
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Levitä täyte kostutettujen leipien päälle ja rullaa kääretortun tavoin. Tee folion avulla tiukka rulla ja anna sen olla 2 vrk jääkaapissa. Leivät päälle päällinen ja koristeet.
Päälle
2 dl vispikermaa
100 g tuorejuustoa
ripaus suolaa, mustapippuria ja haluttaessa piparjuuritahnaa
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: