Kinuskijäätelö
6 dl vispikermaa
100 g tuorejuustoa
1 prk kondensoitua kinuskia
(1-2 rkl glukoosisiirappia, ei välttämätön)
1 tl vanilliinisokeria
pieni ripsaus suolaa
( jos teet suolakaramellimaun, lisää suolaa makusi mukaan)
Vatkaa ainekset yhteen. Älä tee vaahdosta liian kovaa, pehmeä vaahto - vrt. sulanut jäätelö- tuo paremman lopputuloksen. Glukoosisiirapin lisäys tejee jäätelöstä pehmeämmän leikattavan, se ei ole välttämätöntä. Maista - voit lisätä sokeria tai suolaa tai caramel- makusiirappia tai valmista kinuskikastiketta esim. raitoina joukkoon tai päälle.
Kaada jäätelömassa pakasterasiaan, halutessasi koristele pintaa karkeilla, kinuskikastikkeella, pakastemarjoilla tai kekseillä. Pakasta ja nauti parhainta jäätelömakua. Jaa resepti ystävillesikin, kerrothan lähdetiedon❤️
Leikatessasi jäätelöä käytä tukevaa veistä tai anna jäätelön hetken pehmetä huoneen lämmössä ennen leikkaamista.
Kespron tukusta saa kannellisia pieniä jäätelöpurkkeja, joihin voi pakastaa kerta-annoksia. Voit ostaa myös jäätelövohveleita ja perustaa kesämökille oman jäätelökioski n 😊
Jk. Liitän tänne vielä linkin Pullahiiren sivulle, jossa on ohje itse tehtyyn laktoosittomaan kondensoituun maitoon
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä viesti, kommentti tai kysymys: